Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди,

...
Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди,
Коментари Харесай

Бивша Мисис България твърди, че отново е била пребита от бившия си партньор

Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди, че още веднъж е била пребита от някогашния си сътрудник, с който имат щерка. Става дума за нахлуване от 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е следващият случай на тормоз и принуждение против мен, декларира тя.

" На 24 юли се подготвях да отида на работа, дребната ми щерка Мария, на шест години, беше с мен. Чухме крясъци за помощ, идващи извън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен татко да лежи на земята оцапан с кръв, а някогашният ми да му нанася юмручни удари в лицето, да го души и му взе телефона, с цел да не може да позвъни на полицията ", споделя Велчева.

" В момента, в който мъжът видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни и стартира да ме удря откъм гърба в главата и да ме рита. Аз паднах незабавно на земята. В това време се появиха две непознати дами и аз помислих, че ще ни оказват помощ. Виках " Помощ! “. Само че тези дами подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те принудително я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, до момента в който аз лежах на земята и нямах опция да стана, защото някогашният ми лежеше върху мен и ме удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, с цел да не мога да оказа помощ на детето си ", споделя миската.

" Два метра по-надолу лежеше моят татко Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми щерка е видяла ", споделя още тя.

" Преди девет или 10 дни, шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно положение, както и дядо си. Нямам визия къде е детето в този момент и нямам визия какво си мисли Мими за мен и какво ѝ споделят - дали съм жива, дали я диря. През 2021 година някогашният ми сътрудник, който ѝ е татко, отново я отвлече. Тогава с помощта на медиите си върнах детето. През цялото време бащата казвал, че няма да ме види повече и да ме не помни ", разказва Велчева пред Euronews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР